04 تیر اسکالپ سر و میکرو اسکالپ سر
میکرو اسکالپ سر ، امروزه تکنیک های جدید و مناسبی جهت افزایش زیبایی افراد مورد استفاده قرار می گیرد. این تکنیک ها در کلینیک ها و مراکز زیبایی برای آقایان و خانمها استفاده می شوند. امروزه با رشد علم و دانش پزشکی، هر چند سال شاهد ورود تکنیک های جدیدی در این عرصه هستیم. یکی از این تکنیک ها که در طول سالهای گذشته به خوبی مورد استقبال قرار گرفته اسکالپ است. امروزه از این تکنیک به عنوان یکی از بهترین، آسان ترین و کم دردسرترین تکنیک های زیبایی نام برده می شود که جهت پوشاندن و مخفی کردن ناحیه ای از سر یا ابروها که دچار ریزش مو و یا کم پشت شدن موها شده اند، استفاده می شود.
میکرو اسکالپ بانوان
میکرو اسکالپ بانوان روشی کاملا قطعی و بدون دبازگش می باشد که در جهت از بین بردن کم پشتی و ریزش مو بکار می رود.نتیجه این روش بسیار سریع و فوری می باشد و نیازی به این که در انتظار نتیجه بخشی عمل مانند سایر روش ها باشیم نیست. میکرو اسکالپ سر بانوان طی ۳ جلسه کلی صورت می گیرد و ۲ جلسه از این ۳ جلسه مربوط به ترمیم است اما در همان جلسه اول نتایج به وضوح به چشم می آید.
تکنیک اسکالپ در حقیقت نوع جدید و پیشرفته تاتو سنتی است که به آن هاشور سر نیز گفته می شود. در این روش مواد و رنگدانه های طبیعی زیر پوست تزریق می شوند و به این ترتیب به اطلاح هاشور سر و یا ابرو صورت می گیرد. این تکنیک مزایای زیادی دارد به خصوص برای افرادی که به دلایلی قادر به کاشت مو و ابرو نیستند.
البته به این نکته نیز باید توجه داشته باشید که میکرواسکالپ امروزه از دو طریق صورت می گیرد:
- میکروپیگمنتیشن
- میکروبلیدینگ
این دو تکنیک در حقیقت روش های اسکالپ هستند که در هر دو روش تزریق موارد رنگدانه های سازگار با محیط زیست صورت می گیرد و در حقیقت جایگزین تکنیک تاتو سنتی هستند. اما میکروپیگمنتیشن تکنیک جدیدتر و مناسب تری نسبت به میکروبلیدینگ است. در این روش تزریق با استفاده از دستگاه میکروپیگمنتیشن صورت می گیرد و دقت کار و همچنین نتیجه نهایی بسیار طبیعی تر و مناسب است. (بر خلاف روش میکروبلیدینگ که در آن، تزریق رنگدانه ها بصورت دستی صورت می گیرد)
تکنیک اسکالپ (به خصوص میکروپیگمنتیشن) امروزه در بسیاری از مراکز زیبایی به آسانی انجام می شود. در روش تاتو سنتی متاسفانه از رنگ های شیمیایی و غیر بهداشتی و در بسیاری از موارد توسط افراد غیر حرفه ای و یا کم تجربه صورت می گیرد. در صورتی که تکنیک اسکالپ (به ویژه روش میکروپیگمنتیشن) توسط افرادی که حرفه ای و دارای مجوز هستند، صورت می گیرد و در واقع تکنیک استاندارد و مطابق با اصول بهداشتی است.
اما مسئله مهمی که باید به آن توجه کرد و شاید برای بسیاری از افراد علاقه مند سئوال باشد، عوارض اسکالپ است. بهتر است همین ابتدا خیال شما را راحت کنیم که خوشبختانه اسکالپ جزو کم ضررترین و مناسب ترین تکنیک های زیبایی پوست و مو است. معمولا در روش میکروپیگمنتیشن در صورت استفاده از رنگدانه های مناسب و طبیعی با کیفیت بالا و انجام این تکنیک با استفاده از دستگاه های جدید و سوزن های یک بار استریل و کاملا بهداشتی، مشکلات چندانی بروز نمی کند. (هر چند که در مواردی ممکن است کمی سوزش و یا خارش کمی پس از عمل بروز کند و یا در مواردی بسیار کم و انگشت شمار ممکن است بدن برخی افراد نسبت به رنگ های موجود در کشورمان، دچار آلرژی شوند که خوشبختانه چنین مواردی بسیار کم اتفاق می افتد)تکنیک های اسکالپ و میکروپیگمنتیشن مزایای زیادی دارند و از این رو آنقدر امروزه محبوبیت در سراسر جهان این تکنیک ها محبوبیت پیدا کرده اند که نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای پیشرفته جهان نیز بسیاری از مردم به ویژه افراد مشهور نیز از علاقه مندان پروپاقرص این روش ها بشمار می روند. در نهایت اگر هم می خواهید درباره هزینه اسکالپ بدانید، بطور خلاصه باید گفت که هزینه و قیمت میکرو اسکالپ سر تا حد زیادی بستگی به شرایط زیر دارد:
- تعداد جلسات
- نرخ های پایه مرکزی که به آن مراجعه می کنید.
- روش مورد استفاده (میکروپیگمنتیشن یا میکروبلیدینگ)
- مواد تزریق شونده و دستگاه های مورد استفاده
- میزان خالی بودن ناحیه ای که دچار ریزش مو شده (وسعت ریزش)
ولی در مجموع این روش نسبت به تکنیک هایی مانند کاشت و یا ترمیم مو بسیار ارزان تر و به صرفه تر است. به ویژه اینکه اثرات جانبی و عوارض کاشت مو را نیز در بر ندارد و با استفاده از دستگاه های کاملا استریل و بهداشتی، فرد داوطلب معمولا دچار عوارض خاصی نمی شود. اگر شما هم دچار ریزش موی سر و یا ابرو شده اید و قصد هاشور یا تاتوی نواحی کم پشت و یا خالی شده سر خود را دارید، تکنیک های میکرواسکالپ و میکروپیگمنتیشن می توانند براحتی پاسخگوی نیازهای شما باشند.
کاربرد میکرو اسکالپ سر
- افرادی که نمی خواهند برای کاشت مو زیر تیغ جراحی بروند.
- افرادی که بانک موی خوبی ندارند و مناسب کاشت مو نمی باشند.
- خانم هایی که از کم پشتی موی سر خود رنج می برند.
- افرادی که مبتلا به بیماری آلوپسی می باشند.
بدون ديگاه